07 mar

EXCURSIÓ FAMILIAR

 

 

 

Excursió a Sant Llorenç del Munt.

Coll d’Estenalles – la Mata – coll de Garganta – coll de Boix – cova de la Cort Fosca – Hospital de Sang de Mata-rodona – agulla – coll de Boix – alzina del Vent – coll d’Estenalles.

DIA: 13 de març

HORA DE SORTIDA: A les 10:00h a la plaça del S.XX

DESPLAÇAMENT: Cotxes particulars

ACCES: Carretera Matadepera direcció a la Masia de la Mata deixarem els cotxes pàrquing al coll d’Estenalles. RUTA: Senzilla i breu ruta circular que Sortim del coll d’Estenalles seguint el GR-5 en direcció a la masia de la Mata. El camí ens du arran d’una bassa d’aigua i per sota la capella de Sant Jaume, i continua cap al coll de Garganta, la carena de la Castanyera i el coll de Boix trobar una canal que baixa sense cap dificultat. La cova de la Cort Fosca.Té un accés planer i es pot recórrer amb facilitat amb l’ajut d’una llanterna. A pocs metres de la cova, en un esvoranc de roca natural, veurem el que resta de l’Hospital de Sang de Mata-rodona, utilitzat durant les guerres carlines

 

MATERIAL A DUR: calçat còmode, càmera de fotos, llanterna, esmorzar, dinar, aigua, gorra, crema solar i moltes ganes de passar-s’ho bé! .

Cal apuntar-se a la porteria de secundària abans del dijous 10 març.

En el cas de que el dia abans el pronòstic del temps sigui de pluja, s’anul·laria l’excursió i es comunicaria per ESEMTIA.

 

Us hi esperem!

 

pdf-logo                                                              Excursió familiar-2016 [21411]